Ron Spetter, verenigingsman in hart en nieren.

Ron Spetter, verenigingsman in hart en nieren.

Na een lang ziekbed is Ron overleden. Hij heeft het heel wat langer volgehouden dan menigeen ooit kon vermoeden. Ron was een echte verenigingsman, heel betrokken, opgewekt en positief ingesteld, altijd bereid om te helpen.

Ron kwam voor zijn werk in 2001 met zijn gezin vanuit Rotterdam naar Oss. In Rotterdam handbalde de familie bij Ancora, nu beter bekend als Savosa. In Brabant kozen ze voor DOS’80. Ron was een trouwe supporter van zijn kinderen en dat viel op. Hij werd dus al snel gevraagd als coach. Daarna trainde en coachte hij jarenlang meisjes C, was scheidsrechter en was een grote kracht achter het jaarlijkse beachhandbal toernooi. Hij was de man die zorgde dat de zandmannen en het zand er weer waren, dat van donderdag tot en met maandag De Misse in Heesch veranderde van een parkeerplaats naar een pico bello beachhandbalveld terrein en weer terug. Via zijn werk zorgde Ron voor een keet waar de crew af en toe even lekker iets kon eten. Hij dacht echt aan alles, ieder klein detail regelde hij. Hij pakte alles aan en deed dat altijd met een glimlach. En afspraak was bij Ron ook echt afspraak. Ron kwam zijn beloftes altijd na en zorgde ook goed voor de medemens. Wat een fijne man om mee samen te werken!

In 2009 was Ron ‘spotlighter’ van het jaar. In 2011 kreeg Ron de diagnose nierkanker. Hij zou niet lang meer te leven hebben. Met een aangepaste levensstijl en buiten de spotlight heeft Ron dit nog heel lang weten te rekken. Dinsdag 7 april is hij op 63-jarige leeftijd overleden.

We wensen Selma, Desiree, Sebastiaan en Sven veel sterkte toe.

IMG 7719

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin