Persoonlijk succesje voor Cas Kerstens bij nederlaag tegen Hellas

DEN HAAG – 46 minuten lang speelden de heren van Dynamico een prima wedstrijd uit bij nummer drie Hellas (25-22), maar in de slotfase liep de nederlaag nog hoog op: 39-26.

Dynamico mist net te veel lengte in de opbouw, waardoor er harder gewerkt moet worden om doelpunten te maken. 46 minuten lang was dat geen beletsel om toch flinke weerstand te bieden aan de Hagenaren, maar daarna was het pijpje leeg. A-junior Cas Kerstens (foto) trof vanuit de tweede lijn daarna nog wel drie keer doel, waardoor hij een persoonlijk succesje kon boeken – voor de eerste keer dagtopscorer van het eerste. Een gedeelde titel, want ook Jordi van Erp beleefde een prima dag. Zeven doelpogingen, zeven keer raak. Een score van 100 procent dus.

Volgende week zaterdag mag hij het opnemen tegen Quintus, de ploeg waar hij de afgelopen twee seizoenen voor speelde. Maar eerst dinsdag voor de bekercompetitie nog de uitwedstrijd tegen tweededivisionist Tremeg, dat vorige week nipt verslagen werd door Dynamico 2.

Hellas – Dynamico 39-26 (16-14). Scores Dynamico: Cas Kerstens 7, Jordi van Erp 7, Frank Loeffen 6, Firouz Hosseini 2, Victor Schurink Quintero 1, Nic Cornelissen-Wenting 1, Frennie Bens 1, Twan van Iperen 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin