Wedstrijdverslagen: jongens C1 en heren A1 helpen andere teams uit de brand

Dynamico heren A1 – Achilles 40-18.
Zaterdagavond speelden we thuis tegen Achilles, een ploeg uit de onderste regionen. Omdat de heren 1 en 2 tegelijk speelden en versterking nodig hadden, misten wij een aantal spelers. We begonnen meteen scherp aan de wedstrijd en al snel werd duidelijk dat we kwaliteit genoeg over hadden om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen. De dekking stond ook deze week weer prima en met een aantal mooie aanvallen stond er na 60 minuten een eindstand van 40-18 op het scorebord. Thomas mocht na het eindsignaal nog een 9 meter nemen en scoorde waardoor hij moet trakteren op taart.
Verslag: Jeffrey van Erp

Blauw Wit – Dynamico heren A2 23-42.
De wedstrijd tegen Blauw Wit was niet heel spannend. Job had heel graag mee willen spelen tegen zijn oude team, maar helaas raakte hij vorige week tijdens de wedstrijd geblesseerd aan zijn pink en is hij inmiddels geopereerd. Beterschap Job! Er waren veel mogelijkheden voor breaks en doelpunten. De ruststand was 8-22 en de eindstand was 23-42.
Verslag: Sven Bogers

Dynamico jongens B1 (foto bij dit artikel) – Volendam 36-29.
We begonnen de wedstrijd tegen Volendam prima en kwamen al snel op voorsprong met vier punten verschil. Toen we een 2 minuten bestraffing kregen, kwam er een keermoment in de wedstrijd waar de tegenstander weer gelijk kwamen. In de eerste helft bleven we ook gelijk oplopen en eindigden wij met één punt voorsprong. De tweede helft werden we voortdurend feller in de verdediging, maar dat resulteerde wel tot veel penalty’s voor de tegenstander. Aanvallend bleef het prima gaan en we bleven constant in onze aanvallen. Daarnaast hebben onze jongens uit de C – Joep, Marijn en Guus – die mee hebben mogen doen door te veel blessures een mooie wedstrijd neergezet en ons geholpen aan de winst. Bedankt!
Verslag: Abel Cozzolino-Bronzwaer

Groene Ster – Dynamico meiden B1 10-12.
Op donderdagavond zijn we naar Zevenbergen gereden om daar te spelen tegen Groene Ster. Over deze wedstrijd zullen we maar niet al te veel praten… maar we hadden natuurlijk één doel en dat is winnen.
De eerste helft was niet onze helft, op een gegeven moment stonden we met 6-2 achter. Zo konden we natuurlijk niet naar huis gaan, we moesten twee punten meenemen naar huis. Uiteindelijk wisten we een paar keer door de sterke verdediging van Groene Ster heen te komen en kwamen we terug met 6-7 in de tweede helft. We hebben onze kopjes niet laten hangen en wisten uiteindelijk de wedstrijd te winnen met 10-12. Het was niet onze beste wedstrijd maar het doel is behaald en volgende wedstrijd gaan we weer knallen.
Verslag: Lynn van Lent

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin