Gehavend Dynamico kan het Aalsmeer 2 niet lastig maken

OSS – Met enkele geblesseerden in de selectie wist Dynamico dat het een moeilijk karwei zou worden om Aalsmeer 2 punten afhandig te maken. Dat gebeurde dan ook niet: 19-29 na een ruststand van 10-15.

Het duurde lang voor Dynamico zijn eerste treffer gemaakt had. Pas na een minuut of zeven toen de gasten al vier keer gescoord hadden. Erik Loeffen gooide raak vanaf de opbouw. En dat had niet gehoeven, want daarvoor kreeg de equipe van trainer Damir Josipovic genoeg kansen om al eerder van de nul te zijn. Het zorgde ervoor dat de spanning direct al uit het duel was.

Daarna ontspon zich een redelijk gelijkwaardig duel in de eerste helft, maar wel in de wetenschap dat Aalsmeer 2 al een ruime voorsprong had. Rust: 10-15. In de tweede helft een soortgelijk scenario. De gasten verruimden de voorsprong, waardoor de kans op een comeback snel verkeken was. Martin van Iperen en Olaf Langens vielen in en scoorden samen drie keer. Direct erna moesten zij met het tweede spelen, thuis tegen Tremeg in de tweede divisie. Dat duel werd degelijk gewonnen (24-20), waardoor die ploeg in de bovenste regionen mee blijft draaien.

Dynamico – Aalsmeer 2 19-29 (10-15). Scores Dynamico: Jordi van Erp 5, Thomas van Kessel 3, Cas Kerstens 2, Erik Loeffen 2, Frank Loeffen 2, Martin van Iperen 2, Olaf Langens 1, Victor Schurink Quintero 1, Frennie Bens 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin