Prachtig nieuws: hoofdsponsor topsport Van Bergen Bouw blijft Dynamico trouw

van bergen
Björn van Bergen, samen met Harm van Iperen van de sponsorcommissie.

NULAND – Bouwbedrijf Van Bergen Bouw is ook komend seizoen hoofdsponsor topsport. In het laatste jaar van Olympia’89 verbond het Nulandse bedrijf van Björn van Bergen en Edith v.d. Hanenberg zich aan het eerste herenteam. En ook in het eerste jaar van Dynamico prijkt de bedrijfsnaam op de borst van de mannenploeg.

Jan-Paul Langens, voorzitter van Dynamico, is heel blij dat de sponsor trouw blijft aan de Oss/Heesche handbalclub. “Van Bergen Bouw maakt spelen in de eredivisie mogelijk, zo simpel is het. We zijn blij dat Björn en Edith opnieuw besloten hebben het eerste herenteam van Dynamico te sponsoren. Van Bergen Bouw is een gerenommeerd aannemingsbedrijf dat ondanks zijn jonge bestaan zijn sporen in de bouw al ruimschoots verdiend heeft. Daarom past het bedrijf ook zo mooi bij Dynamico. Daar acteren de heren 1 ook op topniveau.”

Van Bergen Bouw is een gerenommeerd aannemingsbedrijf dat ondanks zijn jonge bestaan zijn sporen in de bouw al ruimschoots verdiend heeft

Voorzitter Jan-Paul Langens

Björn van Bergen begon als sponsor door een uit de hand gelopen weddenschap. “Harm van Iperen zit bij ons in de vriendengroep en ik werk er veel mee samen. En dat geldt ook voor zijn neef Chiel. Ik hoorde en zag wel dat ze een beetje aanhikten tegen de eredivisie. Ik zei dat ik hoofdsponsor zou worden als ze promoveerden. Het was een weddenschap die we maakten bij een fleske bier. Want da haolde gullie toch nie, zei ik…”, zo haalde hij een klein jaar geleden herinneringen op.

het nieuwe tenue van de heren 1
Het tenue dat de heren 1 volgend seizoen gaan dragen.

Zijn belofte kwam hij na, dus hij had zo afscheid kunnen nemen. Maar dat deed hij dus niet. “Door het coronavirus kun je eigenlijk niet spreken van een heel jaar hoofdsponsor. Dat is netjes opgelost met de club, dat hebben we onderling goed geregeld.” Dat maakte de keuze om door te gaan makkelijker. “Maar ik heb ook wel een paar vragen gesteld, want ik denk wel dat er rondom de wedstrijden wat moet gebeuren. De verhuizing naar De Rusheuvel met de heren is een goede stap. De wedstrijden in de eredivisie moeten ook een eredivisiewaardige entourage hebben.”

Hij ziet ook dat de heren weer echt een stapje proberen te zetten. “Het vertrouwen dat ze het gingen redden in de nacompetitie was groot, maar je weet nooit hoe het gelopen zou zijn. Ze krijgen weer een nieuwe kans onder een nieuwe trainer. De jongens willen die met beide handen aangrijpen, om te laten zien dat ze op dit niveau thuis horen.”

De wedstrijden in de eredivisie
moeten ook een
eredivisiewaardige entourage hebben

Hoofdsponsor topsport Björn van Bergen

Van Bergen Bouw doet allerlei vormen van bouw, van heel klein: onderdelen van huizen tot heel groot: het bouwen van een casino in Leusden en, dichter bij huis een villa in Reek en een solarproject in Schaijk. Het coronavirus voelt hij momenteel nog niet. “Onze projecten liepen allemaal al, wij ervaren momenteel geen grote problemen. Maar uiteindelijk zal het iedereen raken, de een meer dan de ander. Hopelijk blijven we het zo druk houden als we het nu hebben.”

87185739 2775732272510192 5047117147289944064 o
Van Bergen Bouw stond vorig jaar voor het eerst op het wedstrijdshirt van Olympia/DOS, komend seizoen voor het eerst op het nieuwe tenue van Dynamico. Op de foto Firouz Mohammed Hosseini.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin