Rusheuveldag: kom op 2 september genieten bij Dynamico (en neem vriendjes mee)

Beste leden,

Op zaterdag 2 september van 10:00 tot 14:00 uur is het tijd voor de (eerste) open dag op Sportpark De Rusheuvel! Een dag vol sport en plezier waar alle aanbieders op het sportpark hun deuren openen voor het publiek. Maak kennis met hun aanbod door middel van korte proeflessen voor jong en oud. Uiteraard doet Dynamico ook mee. We hopen dat je erbij bent en als je een vriendje/vriendinnetje mee wilt nemen: graag!

Terwijl je de verschillende aanbieders bezoekt, ontvang je bij elke stop een stempel. Bij een stempelkaart van 10 stempels maak je zelfs kans op een leuke prijs. Volg de 2,5 km lange wandelroute over het sportpark en ontdek alle hoogtepunten. Maar dat is nog niet alles! Tijdens de wandelroute kom je ook uitdagende verrassingen tegen die je zeker niet wilt missen.

Voor de kinderen is er een speciale Color run en zijn er diverse stormbanen waar ze hun energie kwijt kunnen. Kortom, een dag vol avontuur en sportief vermaak voor het hele gezin. Zorg dat je erbij bent op de Rusheuvel open dag en beleef een fantastische tijd op Sportpark Rusheuvel!

met vriendelijke groet
Bestuur Dynamico

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin