Tadaa: ons nieuwe shirt, strak en modern

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Het spiksplinternieuwe shirt van onze nieuwe club Dynamico ziet vandaag het levenslicht. Achter de schermen is er de laatste maanden hard aan gewerkt, deze dag kan het vol trots gepresenteerd worden aan alle leden en de buitenwereld.

Een klein clubje vrijwilligers en shirtsponsor Sportshop.com hebben samen uiteindelijk een bijzonder ontwerp gerealiseerd. De kleuren zijn, niet verrassend, afkomstig uit het logo: donkerblauw met een oranje accent. De lichtere kleur blauw is erbij gekozen om de letter d van het logo speels terug te laten komen in het tenue, een grote variant linksonder en veel kleine varianten op de rechtermouw. Ook de stijl van het ontwerp komt overeen met het logo: strak en modern.

Onthulling van nieuw shirt dynamico.

Het shirt van Kempa zal door de hele vereniging worden gedragen. Eigenlijk was het de bedoeling om het shirt eerder te presenteren, maar de coronacrisis zorgde voor flink wat vertraging. De onthulling was gepland voor een live moment, maar omdat er momenteel geen zicht is op een grootschalig evenement, werd gekozen voor een prachtige video, gemaakt door Mees Swinkels Cinematopgraphy. Daarin figureren Olaf Langens, Rik Horbach, Maud van Deutekom en Erik Loeffen.

Olympia’89 en DOS’80 zijn aan hun laatste drie weken bezig als club. Per 1 juli is Dynamico een feit na een lang aanlooptraject. De fusievereniging is er helemaal klaar voor. De shirts waren een van de laatste uitdagingen op het to-do-lijstje. Wat nu nog rest is een officieel tekenmoment bij de notaris op 15 juni. En dan is het echt alleen nog maar aftellen.

Video inspiratie door Chelsea.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin