Verrassing: Dynamico wordt over uurtje al ‘geboren’

HEESCH/OSS – Het fusiebestuur en de fusiewerkgroep werden maandagavond aangenaam verrast. Bij het tekenen van de papieren bleek dat de ingangsdatum van de fusie 16 juni is (morgen) in plaats van 1 juli, waar we tot nu toe van waren uit gegaan. Voorzitter Jan-Paul Langens staat stil bij dit moment:

*****

Dag handballiefhebbers,

Na een aantal jaren voorbereiding voor het samengaan van de handbalverenigingen DOS ’80 en Olympia ’89 en de ALV’s waar unaniem voor fusie gestemd werd, is het nu zo ver: maandag 15 juni zijn de handtekeningen in het bijzijn van de notaris gezet en is de fusie een feit. Per 16 juni 2020 zijn we Dynamico. Dat is de officiële oprichtingsdatum. Ik ben dan ook blij jullie allemaal te mogen feliciteren met de nieuwe handbalvereniging. Gezien het enthousiasme van iedereen ben ik overtuigd dat we een mooie tijd tegemoet gaan, zowel op sportief als op sociaal vlak. We koesteren de oude verenigingen, maar gaan vol voor de nieuwe. Krachtiger, meer leden, meer mogelijkheden en toekomstbestendig.

De huidige tijd maakt het niet mogelijk Dynamico met een feestje in te luiden, maar dat komt later nog. Ook willen we nog een aantal zaken met jullie bespreken en besluiten. Daarvoor organiseren we in september/oktober een ALV, bij voorkeur ‘live’ als het coronavirus het tenminste toelaat. Uiteraard krijgen jullie daar op tijd een bericht over.

jp
Voorzitter Jan-Paul Langens zet zijn handtekening: Dynamico is een feit.

Er zijn diverse mensen die veel werk verricht hebben, zodat Dynamico nu staat. Bedankjes daarvoor komen later nog aan de orde, maar ik wil nu wel vast de projectgroep noemen en met name Daphne Verstegen, die er bijna een dagtaak aan gehad heeft om iedereen achter de broek aan te zitten en alles op tijd in orde te hebben. Daphne, dank je wel!

Rest mij nog iedereen een geweldige sportieve en gezellige tijd bij Dynamico toe te wensen. Wij zien jullie zo snel mogelijk weer in de sporthal.

Namens het bestuur van Dynamico,
Jan-Paul Langens
Voorzitter

WhatsApp Image 2020 05 31 at 16.44.17

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin