Voor wie het kan missen: doneer geld aan de club en word lid van de club van 100

Heb je 100 euro over voor onze mooie vereniging? Word dan lid van de club van 100!

Dynamico is op vele fronten bezig om als club stappen te zetten. De ambities zijn groot – met de heren een stabiele eredivisionist worden, met de dames naar landelijk niveau en misschien wel het belangrijkste: een leuke en hechte vereniging blijven met prachtige activiteiten verspreid over het jaar. 

Daarvoor is veel vrijwilligerswerk nodig, maar ook een goed gevulde portemonnee. We hebben een mooi sponsorbestand, maar hopen dat ook veel (oud)-leden en anderen een extra steentje kunnen bijdragen in de vorm van een jaarlijkse bijdrage van 100 euro. 

Aanmelden kan via deze link, maar het kan ook op een informelere manier. Meld je bij een van de bestuursleden (Jan-Paul, Paul, Johan of Geert) en overhandig contant het geld.

Wie dit voor minimaal vijf jaar achter elkaar wil doen, kan het zelfs aangeven bij de inkomstenbelastingaangifte. Bij een belastingdruk van 50% betaalt de overheid voor 50% mee aan de schenking. Wie op deze manier mee wil doen aan de club van 100: klik hier om aan te melden.

De incassering wordt dit jaar gedaan kort na aanmelding. De mensen die al lid zijn van de club van 100, hebben al betaald voor dit seizoen.

Voor vragen en/of opmerkingen: penningmeester@handbaldynamico.nl

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin