Dames maken pas op de plaats na verlies bij Apollo

SON EN BREUGEL – De dames zijn hun ongeslagen status en hun gedeelde koppositie kwijt. Uit bij Apollo werd met duidelijke cijfers verloren: 23-16 na een ruststand van 11-7.

Trainer Peter van der Vloet constateerde na afloop een offday. “We kwamen niet in ons spel helaas.” Normaliter zijn zijn speelsters van de furieuze start, maar nu was het de tegenstander die met 6-1 direct de lakens uitdeelde. Een kleine opleving bleek achteraf de serie van 6-1 naar 6-4, met de rust was de achterstand alweer ruim: 11-7.

Na rust was de eerste treffer ook voor de gastvrouwen, maar daarna was er weer een run van 0-3, onder aanvoering van de twee keer scorende Aemy Sevinga (12-10). Maar hetzelfde scenario ontvouwde zich; Apollo nam de regie weer over. Alleen dit keer nog duidelijker; vier treffers op een rij betekenden de beslissing (16-10). Dynamico kwam nog een keer terug tot 18-15, maar daarmee was de koek echt op. Apollo dikte de eerste nederlaag nog wat verder aan.

Apollo – Dynamico 23-16 (11-7). Scores Dynamico: Aemy Sevinga 4, Lisa Turlings 3, Mirne Hoeks 3, Sanne Turlings 2, Britta Schoones 2, Anne van Munster 2.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin