Dynamico niet opgewassen tegen koploper

OSS – De handballers van Dynamico zijn er niet in geslaagd (mede)-koploper DFS Arnhem pootje te lichten: 24-34 na een ruststand van 10-16.

In de eerste helft ging het lang gelijk op. Erik Loeffen was twee keer trefzeker vanuit de opbouw en Firouz Hosseini had vanuit de hoek twee keer het vizier op scherp staan. Zodoende stond Dynamico zelfs een paar keer voor. Maar bij 8-8 begon het te draaien bij de gasten. Zij maakten in de slotfase van de eerste helft korte metten met de gedachten aan een stunt: 10-16.

In de tweede helft denderden ze door, waarna de wedstrijd beslist was. Wout van Iperen kon vanuit de opbouwlijn een aantal keer mooi en doeltreffend uithalen, terwijl Nic Cornelissen Wenting knap aan vier treffers kwam. Twee keer was hij koelbloedig vanaf de cirkel, twee keer op de break. Eindstand 24-34.

Dynamico – DFS Arnhem 24-34 (10-16). Scores Dynamico: Wout van Iperen 7, Nic Cornelissen Wenting 4, Firouz Hosseini 4, Jordi van Erp 3, Erik Loeffen 2, Thomas van Kessel 2, Frank Loeffen 2.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin