Alle competities per direct beëindigd

Vanwege de aanhoudende ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus zijn alle handbalcompetities van seizoen 2019/2020 per direct beëindigd.

Nu duidelijk geworden is dat een herstart van onze handbalcompetities niet meer mogelijk is, heeft het bondsbestuur van het NHV besloten alle competities 2019/2020 met ingang van heden als beëindigd te beschouwen. Dit heeft diverse consequenties voor wat betreft de eindrangschikking en de daarbij behorende promoties en degradaties. De gevolgen voor de diverse competities waarin onze vereniging actief is leest u hier.

OVER DE ALGEMENE LEDENVERGADERINGEN MBT FUSIEPROCES VOLGT NADER BERICHT

Geen handbalactiviteiten tot minimaal 1 juni
Wij willen al onze leden, ouders, fans en andere betrokken verzoeken de richtlijnen van het RIVM te volgen. Voor de club betekent dit dat wij tot minimaal 1 juni 2020 alle trainingen, toernooien, bijeenkomsten en fysieke vergadering zullen aflassen. We verzoeken de noodzakelijke vergaderingen en overleggen via video calls te laten plaatsvinden.

Het is erg jammer, handbal is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het is hetgeen wat ons met elkaar verbind. Laten we vooral allemaal in contact blijven met elkaar en duimen dat we allen in goede gezondheid aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen.

Voor iedereen die op de een of andere manier te maken krijgt met dit vervelende crisis, wensen wij veel sterkte en beterschap toe!

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin