Gevolgen voortijdige afgelasting seizoen 2019-2020

OSS/HEESCH – Het voortijdige einde van het seizoen betekent ook dat de laatste wedstrijden van DOS’80 en Olympia’89 zijn gespeeld. Beide clubs namen afscheid met een zege. De jongens B2 van Olympia/DOS zegevierden bij BEDO (26-28), terwijl de meiden C1 van DOS/Olympia met 11-25 wonnen bij The Flyers.

Nog meer gevolgen van het besluit van het NHV: de dames blijven actief in de eerste klasse. Zij waren verwikkeld in een intense degradatiestrijd en stonden net boven de streep. De heren 3 zien een aan zekerheid grenzende waarschijnlijk kampioenschap door hun neus geboord worden. Met nog 3 duels te gaan hadden zij 4 verliespunten minder dan de eerste concurrent.

Gelukkig blijft dat leed de meiden D1 bespaard. Zij waren net zo oppermachtig als de heren 3, maar zij werden voor alle corona-ellende al onbereikbaar voor de concurrentie en konden een feestje vieren.

Mooi feitje: in het laatste Olympia-weekeinde wonnen alle teams van afscheid nemend hoofdtrainer Frans van Erp: heren 1, heren 2, heren A, jongens B1, jongens B2 en jongens C.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin