Gehavend en jeugdig Dynamico ziet debutanten scoren in verliespartij tegen E&O

EMMEN – Een 33-18 nederlaag na een ruststand van 20-9. Dat was de einduitslag van E&O tegen Dynamico. Een ingecalculeerd verlies. Met een complete selectie was een resultaat halen al moeilijk, laat staan als je meer dan een handvol spelers mist.

Door het grote aantal zieken en geblesseerden mochten Jeffrey van Erp (rechts op de foto) en Victor Schurink Quintero (links op de foto) hun debuut maken. De A-junioren, die vorig seizoen met de B Nederlands kampioen werden, konden terugkijken op een geslaagd debuut. Eerstgenoemde, de broer van Jordi en Kevin, was trefzeker vanuit de hoek en vanaf de middenopbouw. Victor werd een keer vrijgespeeld op de cirkel en rondde onberispelijk af.

Alle ploegen onder Dynamico verloren, dus onderin verandert er weinig. Nu heeft de ploeg van trainer Damir Josipovic even paar weken vrij. Op 4 maart speelt de donkerblauwe brigade tegen promovendus Vrone/Berdos. Bij een zege zou Dynamico stijgen van plek 13 naar plek 12.

E&O – Dynamico 33-18 (20-9). Scores Dynamico: Gjorge Bancaliski 4, Jesper van Kessel 3, Thomas van Kessel 2, Erik Loeffen 2, Jeffrey van Erp 2, Pim van Munster 2, Twan van Iperen 1, Frennie Bens 1, Victor Schurink Quintero 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin