Jeugdverslagen: jongens B1 pakken knap punt tegen koploper, meiden B1 staan los aan kop

Hercules – Dynamico jongens B1 32-32 (17-14).

We begonnen de wedstrijd tegen de koploper best sterk, maar we schoten ook veel mis. Dus kwamen we vrij snel op 4 punten achterstand te staan. Met de ruststand van 17-14 hadden we nog wel iets goed te maken. In de rust heeft Kevin ons aangesproken op onze schoten en dat we soms wat sneller terug moesten. Aan het begin van de 2e helft begonnen we goed en sterk, maar halverwege kakten we een beetje in en kwamen we zelfs met 6 doelpunten achter te staan. Maar de laatste acht minuten hebben we keihard gesteden en hebben we 32-32 gespeeld. Da’s echt heel goed tegen de koploper.

Verslag: Mike Buijs

V&L – Dynamico meiden B1 17-19 (7-14).

Na anderhalf uur rijden stonden we eindelijk op het veld. Toen we gingen warmlopen, zagen we dat de meiden met hars speelden. Wij hadden nog nooit eerder met hars gespeeld dus gingen we de wedstrijd anders in. Ondanks dat begonnen we de wedstrijd goed. Onze keeper stond de hele wedstrijd megagoed te keepen. Ook onze dekking stond sterk; we communiceerden goed met elkaar. In de rust was de tussenstand 7-14. We begonnen de tweede helft iets minder en V&L kwam dichterbij. De laatste 5 min werd het dan ook erg spannend. De wedstrijd eindigde met een stand van 17-19 voor ons. Door de zege deden we goede zaken aan kop.

unnamed 15

Verslag: Pam Brocks

Dynamico heren A1 – Ventura 43-27 (22-15).

We begonnen fel aan de wedstrijd. Waardoor we een voorsprong kregen. Dit wisten we de hele wedstrijd vol te houden. Waardoor de ruststand 22-15 was. De tweede helft hebben we de voorsprong weten te behouden. De eindstand was 43-27. Rik had de 40ste doelpunt gescoord, dus volgende week taart.

Verslag: Nils Verstegen

Pam Brocks

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin