Heren A verliezen, dubbele winst jongens B op Oliveo

Dynamico heren A – Aalsmeer 23-34.

We moeten op een vroege zondag het voor de 4e keer achter elkaar opnemen tegen Aalsmeer, een ploeg waarvan we wisten fysiek beter te zijn dan wijzelf. In de eerste helft stond de dekking goed, alleen werd er niet goed opgelet in de 2e fase, waardoor we veel doelpunten tegen kregen vanuit breaks. De tweede helft begon slecht maar eindigde beter. Een wedstrijd waarvan we wisten lastig te zijn, was ook lastig. Gelukkig hoeven we voorlopig niet meer tegen Aalsmeer!

Verslag: Firouz Mohammed Hosseini

Dynamico jongens B – Oliveo 43-25 & Oliveo – Dynamico jongens B 25-34.

Zaterdag kwam Oliveo naar de Mondriaanhal. De eerste wedstrijd begonnen we redelijk en stonden we vrij snel een paar punten voor. We kwamen in onze flow en liepen nog verder uit. Waardoor we de rust in gingen met een ruime voorsprong. De tweede helft konden we veel breaks lopen omdat we snel speelden en fel in de dekking stonden. Helaas werden veel breaks gemist en konden we hier niet optimaal profijt uit halen. Het spel werd wat minder snel maar we bleven uitlopen naar een eindstand van 43-25. Victor scoorde de 40ste dusssssšŸ°

Vanwege de coronacrisis moeten we inhaalwedstrijden spelen en daardoor moesten we de volgende dag weer tegen Oliveo. Na een uur een een kwartier gereden te hebben waren we aangekomen. De eerste helft begonnen we niet fantastisch de verdediging stond niet lekker waardoor wij niet meteen uit konden lopen. Gelukkig konden we uiteindelijk toch een paar punten verschil creƫren. En gingen we met een score van 10-15 de rust in. De tweede helft liepen we verder uit maar begon het wat chaotisch te worden. Ondanks dat konden we blijven scoren om uiteindelijk met 25-34 en de winst naar huis te gaan.

Verslag: Thomas Jansen

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin