Heren kunnen BFC geen pijn doen, na 35 dagen weer een nederlaag

OSS – De ongeslagen reeks van Dynamico is ten einde. De serie van vier die Dynamico van plek 15 naar plek 12 bracht, werd abrupt afgebroken door BFC. In de Osse Rusheuvel werd het 21-33 voor de nummer drie na een ruststand van 12-15.

Door de resultaten in de eredivisie liggen de nummers 11 tot en met 15 heel dicht bij elkaar, allemaal binnen 2 punten. Alleen op de laatste plaats, de enige degradatieplek, is er een behoorlijk gat, maar V&L valt getuige de nipte uitnederlaag tegen Houten en het resterende programma toch niet helemaal uit te sluiten als concurrent.

Over de wedstrijd tegen BFC: die werd terecht verloren, de Limburgse nummer drie was simpelweg een maatje te groot. Bij de rust was de achterstand nog te overzien, maar in de tweede helft nam het verschil behoorlijk toe. De laatste Dynamico-treffer was van Pim van Munster, zijn eerste eredivisiegoal ooit. Dat was nog een leuk lichtpuntje.

Dynamico – BFC 21-33 (12-15). Scores Dynamico: Chiel van Iperen 6, Frank Loeffen 5, Firouz Hosseini 2, Thomas van Kessel 2, Frennie Bens 1, Harm van Iperen 1, Geert van de Goor 1, Erik Loeffen 1, Pim van Munster 1, Jari van Vliet 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin