Heren A weten wat terugknokken is

Dynamico heren A1 – Volendam 39-37.

We hadden afgelopen weekeinde de wedstrijd tegen Volendam op het programma staan, een bekende tegenstander voor ons, want vorige week zondag ook al tegen gespeeld. Toen met een minder resultaat, namelijk verloren met 31-24. Het was goed om te zien dat de vakantiegangers er weer waren. We begonnen de wedstrijd slap en kwamen op een achterstand van 3 doelpunten. Gedurende de eerste helft bleef het steeds een verschil van 3 doelpunten. De ruststand was dan ook 18-21 voor Volendam. De tweede helft gingen we in met wat nieuwe tactieken voor in de omschakeling. Dit zorgde ervoor dat we langzamerhand in liepen en zelfs een voorsprong hadden. Het bleef tot het einde heel spannend en gelijk opgaan. Uiteindelijk hebben wij gewonnen met 39-37 en zijn de 2 punten in Oss gebleven.

Verslag: Nic Cornelissen

BFC – Dynamico heren A1 35-23.
De dinsdagavond ervoor speelden we met zeven A-spelers en versterking van drie B-spelers tegen een sterke club, die nog kans maakt op kampioenschap. We hadden eerder in de competitie tegen ze gewonnen, maar zouden we dat nog een keer waar kunnen maken? De wedstrijd begon slordig. In de eerste tien minuten hadden we acht kansen, waarvan er maar één in ging. De tegenstander begon echter sterker en voor we het goed doorhadden stonden we op een flinke achterstand. We gingen de rust in met 8-17 in ons nadeel. Door een goede toespraak van de coach lieten we ons niet helemaal uit het veld slaan. We begonnen de tweede helft niet slecht, en we zorgden dat BFC niet verder uit kon lopen. Na zijn derde twee minuten, moest Bart het veld helaas verlaten met een rode kaart. Uiteindelijk bleek BFC toch echt te sterk en verloren we de pot met 23-35.

Verslag: Jonas van den Barg

Aalsmeer – Dynamico jongens B1 20-26.

Op zondag 8 mei speelden wij (hb1) tegen Aalsmeer. Dit was dezelfde tegenstander als de week van tevoren, wij wisten dus al goed hoe zij speelden en hoe wij moesten spelen. Dit zorgde voor een goede start voor en dit leidde tot een voorsprong van 3-6 in ons voordeel. Wij trokken deze lijn goed door en dit zorgde voor een ruststand van 7-14. We begonnen de tweede helft niet zo goed, we stonden niet zo sterk in de dekking en konden er in de aanval niet goed lang komen. Dit zorgde ervoor dat Aalsmeer terug kwam tot één punt verschil. Vervolgens wisten wij ons weer te herpakken, na een paar mooie afrondingen en een sterke dekking wisten wij de wedstrijd af te ronden met 6 punten verschil in ons voordeel. Eindstand: 20-26

Verslag: Joep Smits

b0bb821e 8fef 4434 9dd0 01212fcf531b

Een gevulde EHBO-tas voor de jongens B1, beschikbaar gesteld door Agnes Jansen, de moeder van Thomas.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin