Heren winnen in de beker en krijgen mooist denkbare cadeau ervoor

EINDHOVEN – Een thuisduel met landskampioen Limburg Lions. Dat was de directe opbrengst van een bekerzege woensdagavond van onze heren bij PSV Handbal (29-32 na 11-15 bij rust). Een dag later werd een droom van een loting werkelijkheid.

Die wedstrijd gaat gespeeld worden op dinsdagavond 6 februari. Save the date in je agenda, Dynamico komt later met meer wedstrijdinformatie.

Dat deze wedstrijd op het menu komt te staan, kwam door een prima optreden van de ploeg van trainer/coach Damir Josipovic. In december stond hetzelfde affiche voor de competitie op het programma en toen werd er met 33-35 gewonnen. De Eindhovenaren waren uit op revanche, maar zover kwam het niet.

Dynamico speelde de hele wedstrijd geconcentreerd en de eerste mooie voorsprong was daar met 6-9. Voor rust was die nog iets verder uitgebouwd (11-15) en na tien minuten in de tweede helft was de wedstrijd min of meer beslist: 14-22. In de slotfase kwam PSV nog terug, maar echt spannend werd het niet meer: 29-32. Dat kwam omdat Thomas van Kessel in die fase bleef scoren. De laatste vier treffers kwamen van zijn hand.

Daarmee verdubbelde hij zijn doelpuntenproductie van de avond. Met acht goals werd hij ook topscorer aan Dynamico-zijde. Keeper Paul van Iperen was een andere uitblinker met zestien reddingen. Bovendien scoorde hij ook nog een keer.

PSV Handbal – Dynamico 29-32 (11-15). Scores Dynamico: Thomas van Kessel 8, Jordi van Erp 5, Pim van Munster 5, Frennie Bens 3, Merijn van Loon 3, Cas Kerstens 2, Firouz Hosseini 2, Twan van Iperen 1, Wout van Iperen 1, Paul van Iperen 1, Nic Cornelissen-Wenting 1.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin