HS3 Dynamico HS3 – HS2 Aristos

Na de kampioenswedstrijd van de HS2 en het gelijkspel van de HS1 dit weekend, kan een wedstrijdverslag van de HS3 natuurlijk niet ontbreken. Het gaat om de kraker tussen de nummer laatst met welgeteld 0 punten, tegen ons, de huidige nummer 2. Spoilers, we hebben gewonnen (wel verder lezen). O ja, dit keer het wedstrijdverslag niet door Johan of Fons, maar door mij, Steven, hallo!

Dus, we hadden een aardige opkomst en een redelijk uitgeslapen selectie, om te verzamelen om een schappelijke 11 uur op zondag 5 maart. Het was lekker knus met zijn drietjes op de achterbank, op de weg naar Best. Na een goede warming-up van aanvoerder Denny en wat inspirerende woorden van coach Niek, en onze geweldige yell over meloenen, kon de wedstrijd beginnen. De wedstrijd stond onder leiding van een scheidsrechter die Estavana Polman en Tess Wester nog had gefloten.

Over de wedstrijd, het was eigenlijk vanaf het begin duidelijk wie er ging winnen, en daar legde de tegenstanders coach zich van te voren al bij neer. Er waren enkele fraaie lopjes van cirkel Jordy. Fons bleef er in geloven, en wist de vrijstaande cirkel Erik te vinden. Jan gooide een aantal kanonskogels in de goal. De enige twee minuten was voor Steven, in deze voor de rest sportieve pot, daar heb ik geen commentaar over. Matthijs pakte weer zijn verantwoordelijkheid om het 30e doelpunt te maken. In de laatste 10 minuten kwam debutant Niek in de goal, om nog een aantal reddingen te maken. Eindstand Aristos HS2 – Dynamico HS3: 20 – 42.   

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin