Jeugdverslagen: heren A, jongens B en E2 zegevieren in thuisduels

Dynamico heren A1 – BFC 30-27.

Alles begon al in de kleedkamer van de Mondriaanhal, iedereen was er klaar voor! We kregen goede informatie van onze coach Frans van Erp over de tegenstanders. Daarna was het tijd om het veld op te gaan om goed warm te worden voor deze leuke pot. Na de warming-up stonden we klaar om te beginnen, iedereen stond vanaf het begin al sterk te verdedigen en aan te vallen. Het ging er leuk aan toe er werd goed aangepakt van beide kanten, er zijn een aantal 2 minuten gevallen. In de rust stond het 14-12 voor Dynamico. De tweede helft begonnen we weer sterk en we liepen weer een paar punten uit, maar op gegeven moment ging het er best gelijk aan toe. BFC kwam terug en stonden uiteindelijk nog maar 1 punt achter. Na een time-out zijn er wat wijzigingen gedaan waardoor het weer wat beter ging. Uiteindelijk is er ook nog een rode kaart gevallen voor BFC. 4 minuten voor het einde stonden we er 2 punten voor. BFC verdedigde hoog waardoor het uiteindelijk een heel ander spel werd. Maar na een spannende pot hebben we toch uiteindelijk met 3 punten verschil gewonnen. Eindstand 30-27.

Verslag: Raimo van de Vlasakker

Dynamico jongens B1 – BEVO 28-20.

Bevo is een club waarvan wij wisten dat het een moeilijke pot zou worden, omdat ze tot nu toe ook alles ruim gewonnen hadden. Maar onze coach Kevin van Erp kent alle jongens van Bevo omdat hij hun getraind/begeleid heeft tijdens de BEVO handbaldagen. We kregen dan ook veel tips over hun. Toen de wedstrijd begon zaten we er al meteen goed in. Onze dekking stond al meteen goed, en onze aanval ging goed. We bleven de hele tijd gefocust zodat we niet onnodig bal verlies leden. Uiteindelijk bij de rust stonden we al met 10-8 voor van Bevo.
En meteen na de rust bleven we goed staan. Onze keeper had een paar belangrijke 7 meters tegen gehouden. En als team bleven wij ook heel goed verdedigen en aanvallen. Na een goed gespeelde wedstrijd hadden we gewonnen met 28-20. Na afloop kwam hun coach Pierre Janssen zeggen dat wij BEVO handballes gegeven hadden en bedankte daar Kevin en Carin voor.

Verslag: Siem Verstegen

Dynamico E2 – Elshout E1 17-6.
Op zaterdag 16 oktober moesten wij tegen Elshout spelen. We hebben goed overgespeeld en elkaar vrij gespeeld en goed sprongschoten weten te maken. Verdedigend ging het ook goed. Iedereen heeft een keer op het doel geschoten. Het was een leuke wedstrijd!

Verslag: Iris

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin