Jeugdverslagen: meiden B1 sterkste in topduel, jongens C1 winnen door penalty in slotseconden

Dynamico meiden B1 – Groot Venlo 27-18.
Groot Venlo had, net als wij, tot nu toe ook al zijn wedstrijden gewonnen. Een echte topper dus. We begonnen sterk aan de wedstrijd en kwamen met 3-0 voor, maar even later stond het weer 3-3. Het was een spannende strijd, zeker in de eerste helft. In de rust was het 12-10 voor ons. In het begin van de tweede helft hadden we veel balverlies en waren we slordig, maar we herpakten ons. Uiteindelijk wonnen we deze wedstrijd toch met ruime cijfers: 27-18.
Verslag: Fabiola Zogning

Dynamico jongens C1 – Groene Ster 26-25.
We begonnen sterk aan onze wedstrijd met behulp van goed samenspel en wisten zo al gelijk te beginnen met een voorsprong. Het was een spannende wedstrijd en Groene Ster bleef vechten. Daardoor was het een kei spannende pot. Wij kregen helaas 2 minuten waardoor zij heel even voor konden komen. Maar uiteindelijk stonden we bij rust toch met één punt voor. De tweede helft stond Groene Ster meteen aan en scoorde gelijk al goede punten. Maar wij bleven strijden tot het laatste. In de laatste seconden stonden we gelijk en kregen we nog een penalty. En ja hoor, Joep Fransen scoorde! Eindstand 26-25
Verslag: Guus v.d. Bosch

Dynamico heren A2 – The Flyers 36-29.
Aan het begin van de wedstrijd pakten wij meteen een mooie voorsprong van 4 doelpunten verschil. Die voorsprong is de hele wedstrijd niet meer in gevaar gekomen en we liepen steeds iets meer uit. Aan het einde van de wedstrijd waren we wat slordiger en daardoor liep The Flyers wat in op ons. De einduitslag was 36-29 voor Dynamico.
Verslag: Jesse van Doorn 

Dynamico heren A1 – Rapiditas/MEOS 29-23.
Op papier een best lastige wedstrijd. En sowieso een belangrijke wedstrijd. Zo gingen we de wedstrijd ook in; we moesten ons best doen om te winnen vandaag. We begonnen ook meteen sterk en kwamen al snel op een voorsprong. De rust gingen we daarom ook in met een verschil van 5. De wedstrijd was alleen nog niet gespeeld, we moesten het volhouden om te winnen. Dit hebben we gelukkig ook gedaan. We hebben tweede helft gewoon ons eigen spel gespeeld en daardoor ook de winst weten binnen te slepen met een uiteindelijke stand van 29-23.
Verslag: Tycho Kant

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin