Jongens B klaar voor topper, heren A winnen spannende pot

Vrijdag: Dynamico jongens B – Swift Helmond 31-14.

We speelden afgelopen vrijdagavond een inhaalwedstrijd tegen Swift Helmond, in de sporthal in Geffen. Ze stonden een stuk lager dan wij op de ranglijst maar de vorige keer hadden we het toch erg lastig. Daarom wilden we graag bewijzen dat we het beter konden. We begonnen hierdoor meteen sterk en namen een goeie voorsprong. Zij speelden echter hele lange aanvallen waardoor onze verdediging soms wat inkakte. Door deze lange aanvallen hadden we besloten om een offensievere dekking neer te zetten en dit pakte goed uit. We onderschepten hier en daar een bal en hun aanvallen werden korter. Hierdoor konden we meer doelpunten maken en verder uitlopen. Dit leidde tot een eindstand van 31-14! We hebben allemaal gescoord!

Verslag: Jeffrey van Erp

Zondag: Dynamico jongens B – Sittardia/V&L 34-19.

Vorige keer speelden we niet zo goed tegen hun. Dus wilde we het deze keer beter doen. We begonnen sterk aan de wedstrijd. Verdedigend stond het goed, waardoor we met de rust 16-9 voor stonden. De 2e helft liepen we nog verder uit waardoor we met 34-19 hebben gewonnen. We hebben met z’n allen hard gewerkt met uiteindelijk een positief eind. Ook deze keer hebben we allemaal gescoord. Zelfs Tycho onze keeper scoorde, uit een penalty! Bevo heeft verloren van Tachos dus volgende week gaan we ervoor om te winnen tegen Hercules. Die staan samen met ons bovenaan!

We spelen zondag 10 april om 11.00 uur thuis tegen Hercules. Kom ons ALLEMAAL aanmoedigen!!!!

Verslag: Nils Verstegen  

Dynamico heren A – WHC-Hercules 33-31.

Na afgelopen donderdag tijdens de training een grondige wedstrijdanalyse van de vorige wedstrijd stond we op scherp en begonnen we fel aan de eerste helft. We pakten al snel een voorsprong van 2 punten die daarna uitliep op een voorsprong van 5, dat kwam omdat we veel mooi technisch spel speelden. Helaas was Hercules ook goed bezig waardoor we alsnog gelijk de rust in gingen. Na een goede peptalk begonnen we weer sterk aan de 2e helft en pakten we weer snel de voorsprong. We zaten er lekker in: zowel in de verdediging als in de aanval waren we erg scherp. We wisten de cirkel goed te vinden en het technisch spel bleef er in. Door de spanning en felheid vielen er verschillende tijdstraffen waardoor we zelfs 4 tegen 4 stonden. Iedereen bleef kei hard werken en de keeper stond ook lekker te spelen. Het werd nog spannend door een twee minuten en een penalty wat de voorsprong nog maar naar 1 zou gaan maar dat wist Tycho Kant (keeper van de jongens B)  te voorkomen door een geweldige redding. Het bleef spannend tot op de laatste minuut doordat Hercules offensief ging spelen. We hadden het even lastig maar we wisten de voorsprong te behouden. Met een time out en nog 44 sec op de klok en 1 punt voorsprong werd het even heel spannend. Door hard en goed voor elkaar te werken door het hele team tot op de laatste seconden wisten we de punten binnen te slepen en was de eindstand 33-31.

Verslag: Pim van Munster

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin