Wedstrijdverslag: HS3 tegen Tachos HS3

We mochten aantreden tegen de jonge talenten van Tachos uit Waalwijk, die vóór de wedstrijd nog de enige uitdager waren voor het kampioenschap. Maar je begrijpt het al, we hebben de kampioensschaal naar Heerle (huidige nummer 1 van onze competitie) gebracht afgelopen zaterdag! Ofja, figuurlijk dan. De bitterballen moeten we ook ergens op liggen natuurlijk.

Voor de wedstrijd waren we al ingelicht door Lars Anderson (vorig seizoen nog speler bij de tegenstander), dat de tegenstanders vooral jonge spelers hadden die over veel loopvermogen beschikken. En daar was geen woord aan gelogen. De aanvallende tactiek was dan ook vooral gebaseerd op break-outs lopen, wat in de eerste helft nog wel redelijk uit de verf kwam. In de tweede helft was het iets minder succesvol, want toen begonnen de blauwe shirts van Dynamico toch wel erg veel op de groene shirts van Tachos te lijken. Zorgzaam dat we zijn, hebben we voor maandag de volledige agenda van de opticien in Waalwijk volgeboekt. Effe de ogen goed laten testen hoor. En met ’n brilleke op het veld staan is natuurlijk niks mis mee.

Verder hebben we ook een afspraak gemaakt voor de nummer tien van Tachos bij de fysiotherapeut, want die jongeman ging wel erg vaak naar de grond. Overigens hebben wij sterke vermoedens dat hij iets te vaak naar filmpjes van Neymar heeft gekeken. Helaas voor hem trapte de scheidsrechter echter niet in de vele schwalbes en valpartijen. Maar wellicht komt dat ook doordat het niet erg handig is om een tijdstraf te claimen wanneer je je eigen voeten haakt, je valt én dat allemaal terwijl er nog geen contact is geweest. De maniertjes van Neymar had hij overigens ook, want na de zoveelste keer om een tijdstraf vragen, kreeg hij ‘m ook.

Toch zonde van zo’n speler, want hoewel hij wel talent heeft, zorgt zo’n groot ego er toch voor dat hij geen fijne teamgenoot is. Neem dan een voorbeeld aan ons: onze spelers hebben alleen een groot ego, maar nul talent – dat is dan wel weer een prima combinatie. De Neymar van Waalwijk had dan ook “iets uit te leggen na de wedstrijd” aldus zijn teamgenoten.

Maar al met al was het een zeer leuke wedstrijd om te kijken. Met vele momenten die wedstrijdverslag waardig zijn, maar aangezien ik de vorige keer de belofte heb gemaakt om het wat minder over handbal te hebben, ga ik die niet benoemen. Alleen de eindstand dan nog, 25-16 voor Dynamico.

Ook de derde helft werd wederom door Dynamico gewonnen (vanzelfsprekend natuurlijk). Al zal deze derde helft vooral bekend staan om het feit dat aanvoerder Denny vanwege herhaaldelijke misdragingen bijna de kantine is uitgezet. Nadat hij op vrijdagavond om ELF UUR nog een “bakske koffie” bestelde en hij dat op de zaterdagavond opnieuw dreigde te doen, was de barman er eigenlijk toch wel klaar mee. Zulke personen verzieken natuurlijk de sfeer. Van een aanvoerder verwacht je eigenlijk een beter voorbeeld, maar zulk commentaar houd ik natuurlijk gewoon voor me. Zoiets is natuurlijk nooit fijn om te horen. Hopelijk is het commentaar lezen minder erg.

Verder hebben we in deze derde helft ook nog een zeer bijzonder moment meegemaakt: Fons gaf namelijk een rondje! Voor de mensen die het niet geloven, we hebben zelfs beeldmateriaal!

Met dank aan:

Johan ‘the Legend’ Hattink

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin