Peter presenteert pittig programma; mooi voorbereidingstraject voor onze dames

HEESCH/OSS – Dinsdag 26 juli is de eerste dag dat onze dames weer op het trainingsveld staan. Het zal ook de rentree zijn van trainer Peter van der Vloet, wiens komst dit voorjaar bekend werd.

De eerste twee weken van de zomervakantie wordt er drie keer getraind: dinsdag, donderdag en in het weekeinde. Vanwege de vele vakanties is er dan even een tussenstop van twee weken, waarna de voorbereiding richting competitiestart (waarschijnlijk eerste weekeinde oktober) écht wordt ingezet.

Eind augustus, de 27e om precies te zijn, wordt het eerste oefenduel gespeeld. Uit bij DESK om 20.00 uur dat ook in de eerste klasse speelt, maar dan in een andere regio. De week erop (4 september) gaan de dames naar Wijchen voor een toernooi bij The Flyers. Twee teams van Dynamico zullen dan acte de presence geven.

Weer een week later wordt er een heus trainingskamp belegd in Panningen met trainingen, teambuilding en twee wedstrijden. Vrijdagavond om 19 uur tegen HVBS (Bunschoten-Spakenburg) en zondagmiddag tegen hoofdklasser Habo’95. De afsluiter van de voorbereiding is een drieluik bij Groene Ster, op 17 september van 16 tot 21 uur.

Peter gunt zijn dames nog een vrij weekeinde, voordat alle remmen losgaan in het eerste weekeinde van oktober. Het seizoen ’22/’23 gaat dan officieel van start.

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin