Weerzien met Vladan in speelronde 1, broederstrijd Kevin-Jordi in Oss op 6 mei

(fotocollage: links Jordi van Erp op foto van Paul Vis Sr., rechts Vladan Mijalkovic op foto Rachelle Fotografie)

OSS/HEESCH – Een heel snel weerzien met oud-trainer Vladan Mijalkovic, de enige thuiswedstrijd tegen een Brabantse ploeg in de slotronde van ’22/’23 en een vrij programma met carnaval. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten uit het concept-programma eredivisie van onze heren 1.

Alhoewel, 10 december (uit) en 6 mei (thuis) mogen ook zeker rood omcirkeld worden in de agenda, zeker in die van Kevin van Erp die een broederstrijd wacht (en de andere familieleden). Dan zullen we het immers opnemen tegen het Quintus van Jordi van Erp. Hij moet dus iets langer geduld hebben dan Vladan Mijalkovic die het in zijn allereerste wedstrijd bij Houten al direct mag opnemen tegen zijn voormalige pupillen. De trainer wordt op 21 januari dan weer in Oss verwacht.

De wedstrijden tegen de enige andere Brabantse ploeg in de eredivisie, het gepromoveerde PSV, zijn allebei in 2023. De uitwedstrijd op 14 januari is de ‘aftrap’ van het kalenderjaar 2023. Op 20 mei sluiten beide ploegen, hopelijk dan allebei veilig, de competitie af. Dynamico komt op 8 oktober (uit) en 4 maart (thuis) tegen de andere promovendus Vrone/Berdos. De wedstrijd in de Rusheuvel is na een handballoze periode van circa drie weken, waarin ook carnaval valt.

Zie hieronder het volledige concept-programma. Er kunnen dus nog speelrondes wijzigen.

concet

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin