Sjeng Horbach: ‘Blij dat ik deel mag uitmaken van succes van vereniging’

De heren 1 van Dynamico verwelkomen een nieuwe sponsor komend seizoen: Sjeng Horbach Consultancy. De naam van het bedrijf komt op de rug van het wedstrijdtenue en op de warmloopshirts van heren 1 en heren 2. Daarnaast sponsort Sjeng Horbach Consultancy ook alle andere wedstrijdteams. Op korte termijn hoopt Dynamico nieuws te brengen over de hoofdsponsor topsport.

Sjeng is geen onbekende van de vereniging, zeker niet voor oud-Olympia-leden, als vader van keeper Rik en coach van heren 2. “Of het een grote rol speelt dat Rik bij Dynamico speelt? Voor een deel wel, maar ik heb er niet voor gekozen om alleen de heren 1 te sponsoren. Toen ik twintig jaar geleden uit Leiden naar Oss kwam, voelde ik me vanaf het eerste moment welkom bij deze vereniging. Ook mijn andere zonen – Mats een stuk langer dan Joep – hebben bij Olympia gespeeld. Zelf heb ik diverse jeugdteams en de dames getraind. De sfeer is zo ontzettend leuk en de sport is zo ontzettend mooi. Mijn bedrijf loopt goed, dus waarom zou ik het niet doen? Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van het succes van de vereniging.”

rik
Zoon Rik keept in heren 1.

Sjeng Horbach Consultancy helpt farmaceutische bedrijven om nieuwe geneesmiddelen veilig in de kliniek te krijgen. Sjeng heeft voor grote bedrijven als Organon gewerkt en ging twee jaar geleden met vervroegd pensioen om als zzp’er te hobbyen. Dat werd een ‘baan’ van zestig uur per week. “Ik heb het met corona nu niet per se drukker. Negentig procent van mijn werk van nu is niet coronagerelateerd.”

Teamfoto Olympia 89 DOS 80 HEREN 2 1001
De heren 2 van Dynamico, straks in een ander tenue.

Als consultant werkt hij vaak met jonge talenten van start-ups die willen groeien. Daar ziet hij raakvlakken met het coachen van de heren 2. “Het is prachtig om met vreselijk enthousiaste en gedreven mensen te werken. Ze willen in zichzelf investeren. En het is mooi om te zien als ze iets met je adviezen doen.”

Sjeng Horbach

Deel dit artikel:

Deel met Facebook
Deel met WhatsApp
Deel met Twitter
Deel met Linkdin